Després d'actualitzar el vostre VPS en el núvol amb el botó d'Actualització, faastic augmentarà automàticament el vostre espai de disc i actualitzarà qualsevol límit rellevant.

Per assegurar que els nous límits de RAM i CPU siguin efectius, és necessari reiniciar el vostre sistema.

Podeu reiniciar fàcilment el vostre sistema utilitzant el botó de reinici que es troba al panell de control.

Un cop completat el reinici, totes les noves configuracions i límits seran totalment aplicats i operatius.

Ha estat útil la resposta? 3 Els usuaris han Trobat Això Útil (3 Vots)