Het beheren van DNS-records en het integreren van een nieuw domein met Shared Hosting bij Faastic is een eenvoudig proces. Of u nu een bestaand domein overdraagt of een nieuw domein instelt, volg deze gestructureerde stappen om een soepele integratie met uw Shared Hosting Advanced of Pro pakket te verzekeren.

Deel 1: Configureren van Domeinnaamservers

Begin met het wijzigen van de naamservers van uw domein zodat deze wijzen naar onze Shared Hosting services:

1. Toegang tot uw Faastic Klantgebied: Log in om uw domeininstellingen te bekijken.
  2. Wijzig Naamservers: Navigeer naar "Naamservers" en selecteer "Gebruik aangepaste naamservers". Voer het volgende in:
    • ns1.faastic.com in het veld Nameserver 1
    • ns2.faastic.com in het veld Nameserver 2
    Aangepaste naamservers instellingen
  3. Pas Wijzigingen Toe: Klik op "Wijzig Naamservers" om uw instellingen bij te werken.

Na het voltooien van deze stappen zal uw domein doorverwijzen naar de naamservers van de Shared Hosting.

Deel 2: Domein koppelen aan Shared Hosting

Voeg vervolgens uw domein toe aan uw Shared Hosting om het hosten van applicaties en e-maildiensten te starten:

1. Toegang tot het Admin Panel van Shared Hosting: Navigeer naar uw hostingdashboard.
  2. Voeg Webdomein Toe: Klik op "Voeg webdomein toe" en verstrek de benodigde gegevens voor uw domein.
    • Zorg dat zowel 'DNS-ondersteuning' als 'Mail-ondersteuning' zijn aangevinkt.
    Een webdomein toevoegen
  3. Sla Configuratie Op: Nadat u de domeingegevens hebt ingevuld, klikt u op "Opslaan" om de instellingen te finaliseren.

Gefeliciteerd! Uw domein is nu gekoppeld aan uw Shared Hosting. U bent nu helemaal klaar om uw applicaties te hosten en uw e-mail te beheren.