Etter at du har oppgradert din Cloud VPS med Oppgraderingsknappen, vil faastic automatisk øke din diskplass og oppdatere eventuelle relevante begrensninger.

For å sikre at de nye RAM- og CPU-begrensningene blir effektive, er en omstart av systemet ditt nødvendig.

Du kan enkelt starte systemet ditt på nytt ved å bruke omstartsknappen som befinner seg i kontrollpanelet.

Etter at omstarten er fullført, vil alle nye innstillinger og begrensninger være fullt ut anvendt og operative.