Efter att du har uppgraderat din Cloud VPS med Uppgraderingsknappen kommer faastic automatiskt att öka ditt diskutrymme och uppdatera eventuella relevanta begränsningar.

För att säkerställa att de nya RAM- och CPU-gränserna blir effektiva är en omstart av ditt system nödvändig.

Du kan enkelt starta om ditt system med omstartsknappen som finns i kontrollpanelen.

Efter att omstarten är slutförd kommer alla nya inställningar och begränsningar att vara fullständigt tillämpade och operativa.