Efter opgradering af din Cloud VPS med Opgraderingsknappen vil faastic automatisk øge din diskplads og opdatere eventuelle relevante begrænsninger.

For at sikre, at de nye RAM- og CPU-begrænsninger træder i kraft, er en genstart af dit system nødvendig.

Du kan nemt genstarte dit system ved at bruge genstartknappen, som findes i kontrolpanelet.

Efter genstarten er fuldført, vil alle nye indstillinger og begrænsninger være fuldt anvendte og operationelle.